Startpagina | Nieuws | Hypotheek on line berekenen | Contact | Disclaimer | Belangrijke links | Bronnen | Sitemap

Lenen met BKR is zondermeer mogelijk

On Line invullen en respons

Er zijn diverse hypotheekverstrekkers die hypotheken verstrekken aan mensen die een negatieve regstratie bij het BKR hebben. Vraag gratis offertes aan ondanks BKR registratie en u krijgt de kans om een formulier in te vullen waarna u gratis en vrijblijvend bericht krijgt over de mogelijkheden.

Advertenties

Hypotheek en Bureau voor Kredietregistratie

Welke hypotheek u ook kiest, uw 'leencapaciteit' hangt mede af van eventuele overige financiële verplichtingen. Denk aan de kosten van een persoonlijke lening, alimentatie en dergelijke. Ter indicatie: bij een persoonlijke lening van 10.000 euro mag u per maand 200 euro minder 'verwonen'. Een negatieve aantekening bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel (www.bkr.nl; 0900 257 84 35) wil niet zeggen dat u geen hypotheek kunt krijgen. Er is een aantal aanbieders bij wie u dan toch om een woninglening kunt aankloppen. Maar u betaalt een hogere rente! Die renteopslag moet u zien als een soort risicopremie.

Maak uw keuze uit onderstaande onderwerpen

Wat doet het Bureau voor Krediet Registratie ? Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert over het leen- en aflosgedrag van consumenten...

Gevolgen BKR codering voor uw hypotheek Welke hypotheek u ook kiest, uw 'leencapaciteit' hangt mede af van eventuele overige financi le v...

BKR hypotheek De keuze is minder, maar er zijn enkele kredietverstrekkers die hierin gespecialiseerd zijn, hoewel de kosten enigszins hoger liggen.

Gratis hypotheek offertes aanvragen met BKR Vraag gratis en vrijblijvend offertes bij verschillende aanbieders aan

Advertenties

Lees alles over hypotheken (klik hier)


  Nomada Trading Enterprises BV - KvK nr 24367739